Wie zijn wij?

Beauty Classes Nederland
is een erkende Beauty opleider met webshop. We zijn een jong en dynamisch bedrijf en bieden een totaalconcept van opleidingen, salon en webshop aan.
Vind ons op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station Rotterdam.

Wij zijn leverancier van diverse professionele beautymerken.
De producten van deze merken zijn verkrijgbaar via de online webshop.

 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan kun je bij BeautyClasses Nederland terecht voor basis en gevorderde opleidingen, omscholing, bijscholing of een nieuwe opleiding/cursus in verschillende divisies binnen de beauty branche:
Branche Erkende opleidingen ;
– Allround Nagelstyling
– Wimperstyling opleidingen
– Wenkbrauwstyling opleidingen
– Allround hars opleidingen
– Spray Tanning opleidingen
– Visagie opleidingen
– Uiterlijke verzorging.

Wil je eerst een ervaring hebben, maak dan een afspraak in de salon of kom naar onze opendag. Wil je meer weten over ons aanbod kijk dan op of neem contact op via 0180-558722.

Onze team

Gwendolyn Landvreugd

Gwendolyn Landvreugd

Gwendolyn is een gedreven zakenvrouw met een passie voor: Educatie en Beauty. Ruim 15 jaar ervaring als Master Educator in wimperstyling, wenkbrauwstyling en Nagelstyling. Met onder andere de merken: CND™, Young Nails, Godefroy, Nouveau Brows, Nouveau Lashes en Blink lashes en Nail it products.

Aimee Noten

Aimee Noten

Runt de salon van Beautyclasses Nederland waar je terecht kan voor het ervaren van de behandelingen waar je ook in getraind kan worden. Deze salon wordt gerund door Erkend Schoonheidspecialist Aimee Noten. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring en is ook gespecialiseerd in de donkere / getinte huid.

Debbie Hehanussa

Debbie Hehanussa

Debbie Hehanussa is sinds 1999 nagelstyliste en Nail /Education artist. Haar carrière heeft ze ooit gestart bij CND international. Op hoog nivo en in diverse landen heeft ze met veel passie nagelstylistes opgeleid. Debbie is momenteel viervoudig kampioen Acryl French. Ze verzorgt de masterclasses perfectie training bij Beautyclasses Nederland en haar specialisme ligt bij techniek. Het is haar passie om cursisten te helpen bij het nog meer ontwikkelen van hun bekwaamheden.

Dieuwertje Both

Dieuwertje Both

Dieuwertje Both is al jaren actief in de nagelbranche en sinds 2017 officieel educator en tevens Benelux Kampioen Acryl. Dieuwertje zal regelmatig workshops en Masterclasses verzorgen bij Beautyclasses Nederland. Ze is ook actief in het wedstrijden team van Solid Sparkle.

Onze Missie

Om als onafhankelijk erkende opleider onze doelgroepen binnen de beauty branche te helpen bij het verwezenlijken van hun dromen, doelen en ambities. Dit doen we door iedere cursist of klant een professioneel advies te geven bij het kiezen van een opleiding of product om zo succesvol mogelijk te zijn in de markt en een bijdrage te leveren in het creëren van werkgelegenheid in de maatschappij.

Gouvernestraat 89
3014 PL Rotterdam

Contactformulier